Over mij - Helder Mediaton
15262
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15262,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Over mij

hanneke bloem mediation

Over mij

Helder mediation is opgezet door Hanneke Bloem. Met veel ervaring in het bedrijfsleven en specifiek in het HR gebied, ben ik als MfN-registermediator met specialisatie arbeidsmediation de juiste, gekwalificeerde en betrouwbare partij waaraan u ‘het gedoe’ uit handen kunt geven. Ik heb geleerd met een open mind te luisteren naar mensen. Luisteren vind ik een belangrijke kwaliteit. Evenals vragen stellen. Met luisteren, vragen stellen en dieper doorvragen krijg je een persoonlijk verhaal te horen. Ask, don’t tell: het werkt.

 

Of ik tijdens een mediation een mening over een onderwerp heb is volledig ondergeschikt, want het draait om de partijen. Mijn taak is het om me neutraal, onpartijdig en onafhankelijk op te stellen en te zorgen voor een heldere communicatie.

 

Het is fascinerend om de aanleiding van een kwestie of een conflict te achterhalen. Wat is de wérkelijke reden dat bijv. iemand zich zo gekwetst, achtergesteld of niet gehoord voelt? En hoe kan het negatieve aspect van deze kwestie constructief omgezet worden naar een positiever beeld?

 

In dit faciliteren heb ik mijn kwaliteiten; die wil ik graag voor het oplossen van conflicten inzetten!

 

Wilt u meer informatie? Graag kom ik naar u toe om u over mediation te informeren en/of een mogelijke samenwerking te bespreken.